Concerte Rock

BENETONE Band – concert aniversar! 3 ani de classic rock!

Au trecut 3 ani de când am păşit pentru prima oară pe scenă în faţa voastră. 3 ani de classic rock, 3 ani de emoţie, 3 ani de energie pură şi pasiune pentru muzică, toate incununate de aplauzele voastre. Pentru noi, aceşti 3 ani au devenit un stil de viaţă, o formă firească de a exista. Ne-am confirmat ceea ce intuiam de la primul pas pe scenă: “Once you go rock, you never go back.” Iar voi aţi mers alături de noi! Aşa că pe 25 mai sărbătorim împreună 3 ani de BENETONE Band!

Vă aşteptăm sâmbătă, 25 mai 2013, în Route 66 Club (Calea Victoriei, nr. 50) pe toţi cei care ne-aţi fost alături în aceşti 3 ani, precum şi pe toţi cei care iubiţi experienţa classic rock-ului. De la ora 21:00 vom da startul unei seri extraordinare în care alături de noi pe scenă vor urca 3 trupe şi mulţi alţi invitaţi speciali, iar surprizele se vor ţine lanţ toatã seara. Vă spunem doar despre una dintre ele: cineva din public va pleca acasă cu o invitaţie dublă la concertul Roger Waters de pe 28 august! Pe alţi 5 îi aşteaptă momente de care îşi vor aminti cel puţin încă 3 ani de acum încolo.

Începând cu acest concert aniversar BENETONE Band inaugurează o tradiţie: În fiecare an vom promova trupe talentate, reprezentanţi ai muzicii de calitate, aflaţi la început de drum. Pe 25 mai avem plăcerea să vi-i aducem pe scenă pe minunatii Rock Force. Şi or să vă placă mult!

Lângă noi, la acest concert aniversar vor fi şi două formaţii alături de care am împărţit scena în câteva momente importante ale acestor 3 ani şi care ne sunt prieteni apropiaţi: Trupa 23 şi Classic Beat Orchestra. Pe ceilalţi invitaţi speciali vă lăsăm să îi (re)descoperiţi personal sâmbătă, 25 mai.

Atmosfera spectacolului va fi atât de incendiară încât TREBUIE să o împărtăşiţi cu prietenii! Pentru rezervări sunaţi la numărul de telefon 0735 350 350. Preţul unui bilet este de 25 RON. Până pe 25 mai vă invităm să urmăriţi şi mai îndeaproape pagina de Facebook a BENETONE Band pentru a fi la curent cu toate detaliile şi suprizele pe care vi le pregătim. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top