Concerte Rock

BENETONE Band aniversează 4 ani de concerte LIVE!

BENETONE Band aniversează 4 ani de concerte LIVE, 4 ani de energie pură, 4 ani de aplauze, bisuri și surprize trăite alături de cei mai frumoși fani și colaboratori. Concertul aniversar va avea loc pe 10 mai 2014, în Route 66 (Calea Victoriei, nr. 48 – 50, București) și va aduce la un loc numeroși invitați speciali.

Concertul aniversar de anul trecut a fost deschis de foarte talentații tineri de la Rock Force și a fost unul dintre momentele de spectacol cele mai frumoase prin care am trecut. Așasadar, BENETONE Band continuă tradiția de a promova reprezentanții tineri ai muzicii de calitate: în acest an trupa din deschidere care vă va impresiona prin talent și entuziasm este Rock Incorporation, o formație al cărui cocktail preferat îmbină mai multe genuri de rock.

Pe 10 mai 2014 BENETONE Band are plăcerea de a-i aduce pe scenă, pentru a cânta alături de ei, pe membri a două mari formații românești, două nume care au jucat pentru noi, nu doar o dată, rolul de model. După 4 ani petrecuți pe scenă, este un cadou pe care trupa îl face nu doar fanilor, ci și ei înseși. Cine sunt acești invitați speciali va trebui să descoperiți singuri sâmbătă.

Cvartetul Sonore va aduce un plus de boem serii prin prezența lor încântătoare și interpretarea inedită, alături de băieții de la BENETONE, a melodiilor ”Stairway to Heaven” și ”Viva la Vida”. Olga, Teodora, Laura și Gabriela vor asigura publicului prezent experiența clasică a reinventării muzicale.

Pe scenă vor mai urca Teodora Sima (o foarte încântătoare și proaspătă voce a industriei muzicale românești) și Thomas (fostul baterist BENETONE Band) pentru a sărbatori alături de Alex Porro, Mircea, Edi și Alex momentele petrecute împreună în ultimul an și nu numai.

Au trecut 4 ani de când pasiunea pentru muzică a devenit pentru băieții BENETONE un stil de viață, o formă firească de a fi, un manifest. Au trecut 4 ani de concerte LIVE, de evenimente caritabile, de întâlniri cu oameni frumoși și cauze în care am crezut și pe care vom continua să le susținem.  Vă așteptăm sâmbătă, 10 mai 2014, în Route 66 pe toți cei care ne-ați fost alături în acești 4 ani, precum și pe toți cei care iubiti experienta muzicii live de calitate.

De la ora 21:00 vom da startul unei seri extraordinare pe care TREBUIE să o împărtășiți cu prietenii! Pentru rezervări sunați la numărul de telefon 0735 350 350. Prețul unui bilet este de 25 RON. Până atunci vă invităm să urmăriți și mai îndeaproape pagina de Facebook a BENETONE Band – așa veți fi la curent cu toate detaliile și suprizele pe care vi le pregătim. Pe una dintre ele o dezvăluim de acum: în seara concertului berea va costa doar 5 RON. Este cadoul Route 66 pentru noi și îl împărțim cu voi! Ne vedem pe 10 mai!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top