Concerte Rock

BENETONE Band a sărbătorit 3 ani de classic rock

Sâmbătă, 25 mai, Route 66, ora 21:00. Linişte. Doar două mese ocupate de puştii de la Rock Force (şi ai lor părinţi) care tocmai şi-au terminat probele de sunet. Totul e pregătit. Se face pentru a 1000-a oară o trecere în revistă a ordinii în care se va desfăşura tot. “Ai zice că devine mai uşor după 3 ani…”. Nu, emoţiile sunt aceleaşi. Nu se poate altfel atunci când motorul pentru ceea ce faci este pasiunea puternică şi credinţa nestrămutată că ACESTA este drumul tău. În scurt timp liniştea avea să devină istorie…

Sâmbătă, 25 mai, Route 66, ora 22:30. Rock Force urcă pe scenă. “Doamne, ce mici sunt! De unde aţi aflat de ei?”. Incep să cânte şi brusc nu mai par aşa mici. Mirarea tuturor prinde glas în afirmaţii precum “E LIVE?!”, “Uite cum bate la tobe, nu pot să cred!” şi “Parcă-i mai mare chitara decât el… incredibil!”. Şi iată cum a fost inaugurată noua tradiţie BENETONE: o dată pe an, o trupă aflată la început de drum şi încărcată de talent va cânta în deschiderea concertului aniversar. Pentru că vrem să aflaţi de ei.

Sâmbătă, 25 mai, Route 66, ora 23:30. Trupa 23 încearcă să ne convingă că “We feeeeeeel good”. Reuşesc uşor şi, treptat-treptat, pe ritmurile trupei lui Bogdan Naumovici ajungem la “Rolling in the deep”. Cea mai tânără membră a trupei, Maria, a făcut deliciul publicului dând culoare pieselor cu solo-urile ei de trompetă.

Duminică, 26 mai, Route 66, ora 00:30. Classic Beat Orchestra ne demonstrează tuturor că Românii CHIAR au talent. În vreme ce publicul, care a ocupat între timp întreg spaţiul cublului, se bucură de spectacolul intrumental pe care cei 4 artişti de pe scenă îl oferă, în backstage emoţiile echipei BENETONE Band ajung la cote maxime.

Duminică, 26 mai, ora 01:20. Jerbele priothenice pornesc pe ritmurile melodiei “Gimme all your lovin’”, cu mesajul căreia publicul pare să cocheteze. A început: BENETONE Band – 3 ani de classic rock. Au urmat încă 14 melodii şi 5 invitaţi speciali. Pe parcursul întregului show trupa BENETONE a chemat pe scenă pe 5 dintre cei mai dragi fani din aceşti 3 ani, pentru a le mulţumi printr-un cadou personalizat pentru toate nopţile de prezenţă în primul rând. A fost rândul lor să primească aplauze.

Primul invitat special a fost Sebastian Macovei, toboşarul trupei Sunshine Experiment din Constanţa, care a electrizat publicul prin energia cu care a mânuit bețele.

Sebi a predat ştafeta tobarului de la Aeon Blank și Stema, Bogdan Valentin. Alături de el pe scenă a urcat o prezenţă feminină care a reuşit să dinamizeze şi mai mult atmosfera deja incendiară: Aura, solista trupei Steelborn, bulgărele de energie care a ridicat în picioare 50.000 de oameni în deschiderea concertului Bon Jovi din 2011. A avut o impecabilă interpretare a “Nobody’s wife” şi a cântat alături de Porro “Give me one reason”.

După ieşirea Aurei de pe scenă a urmat un moment încărcat de emoţie prin care atenţia s-a îndreptat asupra celor din staff-ul trupei, care fac lucrurile să se învârtă în ritmul băieţilor. Acum a fost cel mai bun moment pentru două dintre melodiile preferate ale publicului: “Sex on fire” şi “You shook me all night long”.

Duminică, 26 mai, Route 66, ora 02:30. Cineva avea să se bucure foarte tare că brăţara sa era cea cu numărul 26. Pentru că a fost numărul norocos extras la tombola pentru invitaţia dublă la super-concertul verii: Roger Waters – The Wall.

După ce biletele au ajuns în posesia norocosului, în scandările publicului a intrat pe scenă unul dintre cei mai așteptați invitați speciali ai serii: Dragoş Creţu, solistul trupei Monarchy. În ultimul an fanii BENETONE l-au putut asculta deseori cântând alături de Alex Porro “Rebel Yell” și au putut vedea cum, cu fiecare concert, a devenit parte din familia noastră. După “Rebel Yell”, Dragoș și-a inaugurat chitara ajutându-ne să facem o surpriză publicului, care ceruse de ceva vreme un cover după Metallica: “Enter Sandman”.

Ultimele melodii din setlist au curs într-un ritm frenetic, însoţite de aplauzele şi vocile celor din public, punctul culminant fiind melodia “Poison”, de la Alice Cooper, la finalul căreia totul a fost acoperit de confetti. Mult confetti. “Diamonds and Rust” a fost melodia de bis cu care s-a încheiat concertul aniversar, un concert care a sintetizat într-o noapte povestea tuturor celor 3 ani care s-au scurs.

Duminică, 26 mai, Route 66, ora 03:00, backstage. Zâmbete, îmbrăţişări, felicitări, promisiuni. Au fost 3 ani de classic rock! 3 ani împreună. 3 ani alături de VOI. 3 ani plini de pasiune, energie și zâmbete. 3 ani de BENETONE Band.

*mai multe fotografii puteti gasi pe pagina de FB a BENETONE Band.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top