Concerte Rock

BEHEMOTH – mesaj pentru publicul din România

Cu o săptămână înainte de startul Rockstadt Extreme Fes, Nergal – solistul trupei BEHEMOTH, a transmis publicului din România un mesaj ce poate fi urmărit mai jos

 

Trupa poloneză BEHEMOTH, care în iunie anul acesta a câştigat trofeul Golden Gods 2014, la secţiunea“Best Album Of The Year,” ajunge săptămâna viitoare în în România şi va concerta la Rockstadt Extreme Fest vineri, pe 15 august.

Albumul premiat, “The Satanist” este în acest moment considerat drept unul din cele mai importante şi marcante metariale metal din ultimii ani, şi este unul din puţinele albume care a primit o recenzie în celebrul cotidian The Guardian.

Dupa ce Rockstadt Extreme Fest a fost desemnat cel mai bun festival al anului 2013 in Romania, ediţia din acest oferă fanilor metalului extrem şi mai multă muzică şi distracţie aproape non stop! Perimetrul festivalului va include 2 scene, pe care vor evolua pe parcursul a patru zile, 45 de trupe. Alături de BEHEMOTH (Polonia) – vârful de lance al scenei de metal extrem la ora actuală, pe scena festivalului vor urca şi alte nume mari, precum OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal încă de la începutul anilor “80, SODOM (Germania), pionierii thrashului teutonic, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem, ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elenă a scenei black metal, ), DORDEDUH (RO), una din cele mai cunoscute şi apreciate trupe româneşti la nivel internaţional.

Prin prezenţa trupei BEHEMOTH pe afişul ediţiei din acest an, cel mai mare festival de metal extrem din România îşi consolidează reputaţia de eveniment în cadrul căruia publicul din ţara noastră are şansa să vadă cele mai apreciate trupe de gen ale momentului. Anul trecut formaţia franceză GOJIRA, a dobândit trofeul pentru “Best Live Band,” în cadrul Metal Hammer Golden Gods Awards, apoi a susţinut primul concert din Europa de est tot pe scena Rockstadt Extreme.

La capitolul distracţie şi divertisment Rockstadt Extreme Fest în parteneriat cu Centraladeescalada.ro şi  menssana-in-corporesano.com pune la dispoziţia participanţilor un Adventure Metal Park, cu tiroliană, tir cu arcul, trambulină elastică, panou de escaladă şi alte atracţii. Şi tot în fun zone iubitorii de suveniruri vor gasi un studio foto la minut, pus la punct de  Art Photo Studio, şi un stand de tatuaje temporare, coordonat de Eli Tattoo. În cadrul festivalului se vor derula şi concursuri amuzante: cea mai lungă barbă, beer mile, alergarea cu sacul fiind câteva dintre ele.

Cei care vor ajunge la Râşnov, în perioada 13 – 16 august, pentru a urmări Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziţie o generoasă zonă de campare, dotată cu toate utilităţile necesare pentru un sejur confortabil. Cei care nu deţin un cort personal, vor avea posibilitatea să primească în custodie un cort, la faţa locului.

Doar pana duminica, 10 august, se mai pot cumpăra online abonamente pentru Rockstadt Extreme Fest. După aceasta data abonamente se vor mai gasi doar la locul festivalului, incepand de miercuri 13 august. Preţul rămâne acelaşi – 150 lei pentru 4 zile de muzică şi distractie in aer liber.

Pentru detalii, program şi regulament accesaţi: www.rockstadtextremefest.ro

 

PROGRAM PE ZILE: AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top