Festivaluri

Batushka amana concertul din cadrul Doom over Bucharest

Live Nation Promotions, organizatorul festivalului DOOM over BUCHAREST, anunta intr-un comunicat emis azi ca trupa poloneza Batushka nu va mai fi prezenta ala Bucuresti:

„Polonezii de la Batushka sunt nevoiti sa amane concertul pe care trebuiau sa il sustina weekendul acesta in cadrul Doom over Bucharest II din cauza unei probleme serioase de sanatate a unuia din membrii trupei, acesta fiind internat in spital pentru urmatoarele 2 saptamani.
Atat Live Nation Promotions cat si trupa au incercat sa gaseasca o solutie pentru a evita aceasta amanare dar fiind vorba despre un membru esential din trupa singura varianta care a fost gasita a fost amanarea concertului pana in februarie 2017, urmand sa anunt data exacta cel tarziu maine.
Batushka vor concerta si la Cluj Napoca le 7 ianuarie 2017, urmand sa revenim cu detalii despre acest eveniment in cel mai scurt timp.
Situatia aparuta a fost peste controlul nostru si al trupei si ne cerem scuze pentru neplacerile create.
Biletele cumparate pentru a doua zi a festivalului cat si abonamentele vor ramane valabile pentru concertul din februarie.
In cazul in care doriti returnarea biletelor avem rugamintea sa contactati echipa iabilet.ro prin linkul www.iabilet.ro/anulare sau la adresa contact@iabilet.ro pentru a putea face returul biletelor.

Noi speram sa ramaneti alaturi de noi, aceasta situatie fiind una speciala care nu a depins nici de noi nici de trupa, ambele parti respectandu si termenii contractuali pentru evenimentul din weekend.
Fiind o amanare de ultim moment nu va exista o trupa care sa inlocuiasca pe cei de la Batushka la Doom over Bucharest II, urmand sa anuntam programul final pentru data de 26 pe parcursul zilei de astazi.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top