Concerte Rock

Avatar si H8 vor canta in deschiderea concertului Slayer de la Arenele Romane!

Avatar si H8 vor canta in deschiderea concertului pe care trupa Slayer il va sustine pe data de 4 iunie la Arenele Romane din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Emagic, fiind sustinut de Ciuc Premium, berea oficiala a evenimentului.

Avatar

Infiintata in anul 1996, Avatar este una dintre cele mai vechi si constante prezente pe scena metal din Romania, reinventandu-se constant ca indentitate cu scopul de a „livra iubitorilor acestui gen muzical un produs care se ridica la standardele est-europene” dupa cum declara membrii trupei. „The Alchemist”, primul album semnat Avatar, lansat in 1999, a primit recenzii pozitive inclusiv in Germania, Serbia, Cehia, Italia, Franta si SUA, trupa sustinand de-a lungul carierei nenumarate concerte alaturi de nume precum Megadeth, Sepultura, Samael, Rotting Christ sau Crematory. In anul 2002, Avatar a fost co-headliner la festivalul Hellhammer din Serbia, iar un an mai tarziu a cantat alaturi de Pungent Stench in cadrul festivalului Spring Metal din Salzburg. Trupa este in prezent formata din Dan Scurtu (chitara), Catalin Brinzan (bass), Marian Calin (tobe), Catalin Diaconu (chitara) si Marius Popeanga (voce), formula in care se vor prezenta si pe 4 iunie, la Arenele Romane.

H8

H8, trupa hardcore-metal-crossover infiintata in 1995 in Ploiesti, a sustinut pana in prezent numeroase concerte in tara, avand colaborari cu diversi artisti din underground-ul autohton. De-a lungul anilor, a impartit scena cu numeroase alte nume ale genului precum Sick Of It All, First Blood, Terror, Death Before Dishonor sau Take Offense. In anul 2006, H8 a lansat albumul „Nimic nou”, urmat trei ani mai tarziu de materialul „Printre voi”, ambele primite extrem de bine atat de fani cat si de critici. In prezent, H8 lucreaza la cel de al treilea album din cariera care va fi intitulat „O viata de hartie”.

Biletele pentru concertul pe care Slayer il va sustine pe 4 iunie la Arenele Romane sunt disponibile atat pe www.MyTicket.ro, la doua categorii de pret: 80 de lei, respectiv 120 de lei pentru Golden Circle, precum si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate MyTicket.

Acesta este al doilea eveniment de „incalzire” pentru editia de anul acesta B’ESTFEST Summer Camp, fiind dedicat fanilor rock care incepand din acest an vor avea in cadrul festivalului o scena destinata exclusiv acestui gen muzical. Pe durata celor trei zile de festival, fanii vor avea ocazia sa vada pe aceeasi scena nume precum Kreator, Moonspell, Obituary, Meshuggah, Tristania si multi altii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top