Festivaluri

Aplicatia B’ESTFEST Summer Camp 2013 este disponibila in App Store si Google Play!

Si in acest an B’ESTFEST Summer Camp a pregatit utilizatorilor de smartphone-uri o aplicatie mobila prin care acestia pot avea acces la tot ce se intampla in cadrul festivalului timp de trei zile. Aplicatia este disponibila in App Store si Google Play, fiind dezvoltata in parteneriat cu orasulm.eu si iLeo Marketing Interactiv.

B’ESTFEST Summer Camp lanseaza ghid-ul mobil al festivalului, powered by orasulm.eu si iLeo Marketing Interactiv, utilizatorii de iPhone si Android avand astfel la dispozitie, direct pe telefonul personal, cele mai recente stiri si informatii despre festival, artisti, program si activitati creative organizate de-a lungul celor trei zile de festival. Aplicatia este disponibila deja in App Store si in Google Play, oferind utilizatorilor posibilitatea de a fi la curent cu tot ce se intampla pe durata intregului eveniment.

Editia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in weekendul 5-7 iulie si include pe afis nume precum Texas, Nas, Chase & Status Live, Biohazard, Nneka, The Heavy, Noisia, Friction, Joker alaturi de multi altii! Abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (199 RON), biletele pentru o singura zi (99 RON) si voucherele de camping (40 RON) fiind disponibile online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu. In zilele de festival, biletele vor fi disponibile si la casele special amenajate la intrarea in B’ESTFEST Park.

Mai multe detalii despre festival, program, conditii generale, posibilitati de cazare si transport sunt disponibile online, pe site-ul oficial al festivalului: www.bestfest.ro, precum si pe pagina de facebook: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top