Festivaluri

Anul acesta, Rockstadt Extreme Fest va avea propria echipa de security!

Ca urmare a mai multor intrebari venite pe adresa oficiala a festivalului, consideram ca a sosit momentul pentru a clarficia situatia planului de paza pe care Rockstadt Extreme Fest il va urma la editia din 2015. 

Desi consideram ca serviciile aduse de Blackhawk Security in 2014 au fost un punct forte pentru ambele parti si totodata nu putem avea decat cuvinte de lauda si recunostinta pentru conceptul pus in aplicare de Andrei Irode si echipa sa de paza, exista o serie de motive independente ce fac imposibila colaborarea cu Blackhawk pentru 2015. Tinem mult la transparenta si corectitudinea fata de public, fapt pentru care ne simtim obligati sa anuntam public ca acest parteneriat nu va exista pentru editia din 2015. Fata de Andrei ramanem recunoscatori si bucurosi ca ambele echipe au reusit sa creasca impreuna.

Ajunsi in fata acestui scenariu, am incercat sa oferim o solutie cat mai buna si confortabila pentru public. Astfel, paza in camping cat si in interiorul festivalului va fi asigurata 24/24 de ore – pe parcursul celor 4 zile de festival – de o firma de paza ce in primul rand intelege acest fenomen muzical si manifestarile adiacente, intocmai pentru a nu exista incidente nedorite si deloc necesare. Confortul si libertatea publicului au fost principalul criteriu in alegerea dispozitivului responsabil cu paza zonelor de camping si festival.

In paralel, in fata scenei vom avea propria noastra echipa, ‘Rockstadt Security’, insemnand 5 oameni cu experienta in domeniu, in primul rand rockeri, oameni care inteleg fenomenul, oameni ce depun pasiune in ceea ce fac.

Mentionam ca nu va exista absolut nicio limitare cu privire la crowdsurfing, moshpit, wall of death, etc. Daca trupele vor dori ca publicul sa urce pe scena, noi nu putem face decat sa ii incurajam, la fel cum vrem sa incurajam toate manifestarile amintite mai sus. Dorim ca libertatea sa aiba cel mai mare pret in fata scenei.  Cei 5 din fata scenei vor fi acolo pentru a va  ajuta si totodata a incuraja! Desigur, va exista si ‘celebrul’ furtun cu apa de la editia din 2014.

Organizatorii vor pune la dispozitie mai multe saltele de plaja gonflabile, colaci si alte obiecte similare pe care va indemnam sa le folositi  pentru crowdsurfing sau moshpit. Tot ce va rugam este sa nu le pierdeti, iar daca nu le folositi, va rugam sa le dati mai departe sau sa le predati celor de la paza.

Noi speram sa aveti parte de 4 zile de distractie, fara compromis, fara nicio limita impusa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top