Concerte Rock

ANAAL NATHRAKH CONFIRMATI PENTRU ROCKSTADT EXTREME FEST – INDOOR EDITION LA BRASOV

ANAAL NATHRAKH CONFIRMATI PENTRU ROCKSTADT EXTREME FEST – INDOOR EDITION LA BRASOV

Rockstadt Extreme Fest·Monday, May 9, 2016

ANAAL NATHRAKH, considerata una din cea mai extrema formatie de pe mapamond, ajunge pentru prima data in Romania, in cadrul Rockstadt Extreme Fest – Indoor Edition, eveniment ce are loc in perioada 21-22 octombrie, la Brasov.
Pana in acest moment au confirmat: ENSLAVED – Show aniversar 25 de ani, ANAAL NATHKRATH, NE OBLIVISCARIS si OCEANS OF SLUMBER.
Abonamentele au fost puse in vanzare in retea nationala via Bilete.ro si Eventim, primele 300 de abonamente fiind disponibile la pretul de 100 de lei. In Brasov, biletele se pot gasi la club Rockstadt.
Nu vor exista bilete pe zile!
Festivalul se va desfasura in doua locatii din Brasov, binecunoscutul club ROCKSTADT si KRUHNEN MUSIK HALLE, o noua locatie de evenimente cu o capacitate de 1500 de locuri.
Asemenea festivalului din august, Rockstadt Extreme Fest – Indoor Edition – isi propune sa aduca in fata publicului, formatii in premiera in Romania, cat si showuri concept, exclusiviste, acoperind o gama muzicala variata.
FB EVENT: https://www.facebook.com/events/491…
Online, biletele pot fi achizitionate la urmatoarele linkuri:
Eventim: http://www.eventim.ro/ro/bilete/roc… Bilete.ro: http://www.bilete.ro/festival-rocks…
Abonamentele pot fi achizitionate inclusiv din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humantias si Carturesti, club Rockstadt din Brasov si magazinele InMedio.
Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis!
Combinand elemente de black metal cu grindcore, death metal si sonoritati industrial, ANAAL NATHRAKH este considerata pe buna dreptate drept etalon al haosului fonic controlat, fiind totodata una din cele mai feroce grupuri europene. Condusi de Dave Hunt, vocea legendarului grup BENEDICTION, si Mick Kenney (Irrumator), ANAAL NATHRAKH va ajunge in Romania pentru un show devastator de 60 de minute
FB: https://www.facebook.com/Anaalnathr… YT: https://youtu.be/q23j7tJTgg0

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top