Noutati

Akral Necrosis dezvaluie artwork-ul albumului „Underlight”

Lansarea din octombrie a noului album Akral Necrosis, intitulat „Underlight”, marcheaza o noua colaborare de succes cu Costin Chioreanu, Twilight13Media. Intregul artwork al albumului a fost creat de catre artistul roman, acesta reusind sa capteze perfect esenta materialului.
„Se intampla din nou! Costin Chioreanu ne-a uluit inca o data. Anuntam plini de entuziasm o noua colaborare cu cel pe care factualul il recomanda ca cel mai important exponent al metal-ului autohton in ultimii ani. Lucrarea creata pentru coperta noului album Akral Necrosis, „Underlight”, poarta semnatura lui si, mai spectaculos, degaja geniul sau contemplativ, incoruptibil.
Suntem uimiti de acuitatea cu care Costin a decantat elementele cardinale ale noului nostru material pentru a le recompune in cheie proprie. Formidabila acretie simbolica a unei teze a mortii, acceptate ca portal intre individualitatea concreta si unitarul primordial, ne-am grabit sa o impartasim cu restul lumii. Are substanta si forta pentru fiecare si pentru toti. Este a zecea piesa a unui album in noua „stari”. ”
„Underlight” urmeaza sa fie lansat in luna octombrie de catre Loud Rage Music.
Trupa lucreaza in paralel la ultimele detalii ale mixului in Studio148, cu Marius Costache.
Albumul va putea fi ascultat in premiera spre sfarsitul lunii septembrie, in cadrul unui listening party, iar datele turneului de toamna, inclusiv concertul oficial de lansare, vor fi anuntate in curand.
Urmatoarele show-uri Akral Necrosis:
14 septembrie – Bucuresti, Quantic Pub alaturi de GRA – https://www.facebook.com/events/1623769351286364/
14 octombrie – Sofia, Live&Loud @ Autumn Souls of Sofia Fest alaturi de Den Saakaldte, Infernom EchO, The Stone etc. – https://www.facebook.com/events/895981110490112/
Molima e aproape!

Akral Necrosis Official FB
loudragemusic.com
loudragemusic.bandcamp.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top