Noutati

Afla prima surpriza care te asteapta la concertul Helloween – Gamma Ray de la Bucuresti

Noul album al formatiei HELLOWEEN, “Straight Out Of Hell”, a fost lansat pe piata! Fanii (si nu numai) pot asculta gratuit piesele incluse pe acest nou album AICI.
Straight Out Of Hell” a fost produs alaturi de Charlie Bauerfeind in studioul Mi Sueno. Charlie a mai lucrat cu formatia Helloween in trecut, dar si cu formatii precum Angra, Blind Guardian, Primal Fear, Rage, HammerFall sau Saxon.
Despre acest album nou puteti afla amanunte intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Maximum Rock AICI.
Andi Deris, protagonistul interviului, a dezvaluit, printre altele, ca una dintre surprizele de care publicul din Romania va avea parte este o piesa cantata de catre Helloween impreuna cu fostul chitarist al formatiei, Kai Hansen, actualmente chitarist si vocal in Gamma Ray.

Reamintim ca formatiile HELLOWEEN si GAMMA RAY vor pleca intr-un turneu european intitulat „Hellish Rock Part II” incepand cu luna martie 2013, iar pe data de16 martie 2013 (sambata) acesta va ajunge si la Bucuresti.

Concertul va avea loc la Arenele Romane si este organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan)

Pentru acest concert au mai ramas mai putin de 800 de bilete din totalul de 1500.

Mentionam ca dupa epuizarea acestora evenimentul nu va fi mutat intr-o alta locatie si nici nu vor fi suplimentate biletele.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

87 lei (pret promotional): primele 350 de bilete Sold Out!
97 lei: (pret normal): urmatoarele bilete pana la data de 15 martie 2012
110 lei: bilet achizitionat in ziua concertului.

Pagina evenimentului de pe Facebook poate fi accesata AICI.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top