Concerte Rock

AC/DC(The R.O.C.K.) ajunge la Timisoara.

Prin glasul primei formatii Tribute AC/DC din Romania. The Rise Of the City King (The R.O.C.K.) a pornit in turneu nationalde promovare a celebrei formatii AC/DC.
La Timisoara va ajunge joi 14 iunie, dupa orele 22.00 in clubul TAINE.

http://www.facebook.com/TheROCK.Romania

Thunderstruck, You Shook Me All Night Long, Highway to hell, Back in Black sau TNT sunt numai cateva dintre melodiile de succes ale legendarei trupe AC/DC care se vor auzi in concert.
Trupa The R.O.C.K. a fost infiintata in anul 2011 si are urmatoarea componenta: Iulian (lead guitar), Silviu (rithm guitar, backing vocals), Daniel (lead vocals), Pato (bass, backing vocals) si Alex (drums). Cantand intr-o maniera foarte apropiata de original, The R.O.C.K. a ajuns in scurt timp in atentia publicului din Romania cu concerte atat in Bucuresti si in tara. Asemanarea izbitoare dintre solistul Daniel Ignat si Brian Johnson (vocalistul de la AC/DC) a facut de fiecare data ca salile sa fie pline iar publicul pe deplin satisfacut de spectacolul oferit de trupa The R.O.C.K. Mai mult, solo-urile de chitara ale lui Angus Young intregesc spectacolul.
“Cantam AC/DC de vreo doi ani, insa ne-am gasit in actuala formula de curand. Totul a pornit de la o seara de karaoke in Bucuresti cand un prieten mi-a propus sa cant o piesa. Era vorba de Thunderstruck. De aici am invatat si alte piese si uite asa am ajuns la suficiente cat sa putem sustine un concert. Intre timp, a devenit pasiune”, descrie trupa liderul si vocalistul Daniel Ignat. Ce a fost pana la intalnirea baietilor cu Daniel Ignat povesteste basistul trupei Pato: „Proiectul AC/DC Tribute a luat nastere absolut intamplator. Era prin vara lui 2009. Alaturi de Alex Kocsis si Iulian Doru eram in cautarea unui vocalist pentru un alt proiect muzical. Cu ocazia unei vizite la sala de repetitii a cunoscutului chitarist George Patranoiu, cand a fost intrebat daca stie vreun vocalist disponibil compatibil cu ce cautam atunci, a raspuns: pentru ce vreti voi, n-am. Dar v-as putea ajuta pentru un proiect tribut AC/DC! Au fost doi ani de repetitii, concerte prin cluburile underground din Bucuresti, „framantari” de componenta (asa l-au cunoscut pe chitaristul Silviu Ciocan), momente de entuziasm, dar si de exasperare si multa tenacitate, lucru care ne-a permis sa incrucisam „traiectoria”, intr-un final ( februarie 2012), cu cel care, independent de noi, ducea aceeasi „lupta” indarjita cu promovarea unui proiect tribut AC/DC: Daniel Ignat, zis si „The AC/DC Man”!
Totul s-a simplificat atunci doar la motto-ul “Let there be…The R.O.C.K.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top