Concerte Rock

ABBATH/HARAKIRI FOR THE SKY – 28 IANUARIE, ROCKSTADT, BRASOV

In exact 7 zile, pe data de 28 ianuarie, ABBATH, unul din cele mai marcante si influente personaje din scena internationala metal si totodata membru fondator al legendarului grup IMMORTAL, concerteaza pentru prima data in Romania, avandu-i ca invitati speciali pe HARAKIRI FOR THE SKY din Austria.

IMPORTANT: Dorim sa va informam ca mai mult de jumatate din biletele disponibile sunt deja vandute. Pentru moment, am resuplimentat numarul de bilete via Bilete.ro si va recomandam sa le achizitionati in timp util. La intrare va mai exista un numar de bilete disponibile la pretul de 90 de lei, daca este cazul sa ne apropiem de sold out, vom anunta exact numarul de bilete disponibile.

Alaturi de un line-up impresionant, compus din: King Ov Hell – bas (God Seed/ex-Gorgoroth), Per Valla – chitara (Vredehammer) si Kevin Foley – tobe (Benighted/ex-Disavowed), ABBATH continua ce a inceput alaturi de Immortal, in prima faza cu un prim album sub titulatura acestui proiect, material discografic ce va fi disponibil pe piata in data de 22 ianuarie si promovat in cadrul unui turneu masiv ce include si showul din Brasov.

Continuarea calatoriei muzicale sub acest nume pare un pas natural pentru ABBATH, figura ce a devenit atat iconica cat si sinonim cu trupa pe care a fondat-o in 1990.

Fiind pentru prima data cand ABBATH ajunge in Romania, artistul pregateste un setlist special de minim 90 de minute, compus atat din piese de pe noul album cat si piese din intreg catalogul discografic Immortal.

Invitat special in cadrul acestui eveniment este grupul austriac HARAKIRI FOR THE SKY

Biletele pentru concertul ABBATH si  HARAKIRI FOR THE SKY sunt acum disponibile in reteaua Bilete.ro. Ele pot fi achizitionate atat online cat si in toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro cat si in magazinele Germanos.

TICKET LINK: http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=7917

Accesul minorilor la acest eveniment este interzis!

Abbath – Warriors – https://youtu.be/0R-0ey4kchc

Abbath – Tyrants – https://youtu.be/jtEZEmgsXNU

Harakiri For The Sky – My Bones To The Sea – https://youtu.be/YLYb1VdjtIE

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top