Noutati

A Vision Of MERCURY – o categorie de bilete sold out pentru regalul de hituri QUEEN din 26 octombrie

Biletele VIP pentru spectacolul “A Vision Of Mercury,” ce va avea loc pe 26 octombrie in Hard Rock Cafe deja s-au epuizat. Pentru showul ce va insemna un regal de hituri Queen, prezentate live de cel mai bine cotat artist tribut Freddy Mercury se mai gasesc bilete cu loc, la pretul de 60 RON.

Protagonistul showului, Joseph Lee spune: “va fi o seara exploziva, asemenea artistului care a dat viata unor melodii simbol precum: “We Are The Champions”, “Somebody To Love”, sau “A Kind Of Magic.

http://youtu.be/Ri4uEzQQxWQ

Cu peste un deceniu de experienta, Joseph Lee Jackson, este apreciat drept unul din cei mai autentici artisti tribut Freddie Mercury din lume. El aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei  mai spectaculosi solisti din istoria rockului.

Joseph Lee este apreciat chiar si de catre familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat sa performeze si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristului Brian May.

Pentru fiecare cumparator de bilet, rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

Biletele de 60 RON (loc la masa) pentru show-ul A Vision of Freddie Mercury sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vânzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro,  BLT.roMyticket.roBilet.roBilete.ro.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top