Concerte Rock

A mai ramas o singura zi…

…ar fi fost ciudat sa vorbim de Neios si sa nu avem zapada. Si iata ca la Brasov s-a asternut deja un strat alb, numa’ bun de o bulgareala. Si bine ca nu e nici prea mare, sa fie probleme in trafic, in special pentru cei ce colinda tara, dar si pentru cei ce vin din colturile Europei, sa fie prezenti maine seara, la KRUNA Neios.

Trupetii (CECILIA EYES, ROME, SYVEN) aterizeaza in cateva ore, astfel ca, mai pe seara, ne vom putea saluta pe stradutele pline de parfum si povesti vintage din centrul Brasovului.

Sambata incepem probele de sunet in jur de ora 15.00, undeva dupa ora 18.00 vom permite accesul in sala de concerte Reduta (pret bilet 60 lei, se achizitioneaza exclusiv de la intrare) si vom sta acolo pana in jurul orei 23.00, dupa care vom merge cu totii in Rockstadt. Nu avem restrictii de fotografiere sau filmare, fiecare persoana va putea imortaliza orice moment doreste din timpul recitalurilor, in limita bunului simt si, pe cat se poate, fara a deranjaza pe cei de langa el.

Multumiri anticipate tuturor celor care sprijina si sustin acest ultim capitol KRUNA! Sa ne (re)vedem cu bine si cu chef de tot!

Cu prietenie,

DonisArt


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top