Concerte Rock

A 9-a editie Urban Metal

A 9-a editie Urban Metal aduce pentru publicul bucurestean una din cele mai apreciate trupe ale noului val metal, Targ3t.

Open Doors: 20:00
Bilet: 10 lei

TARGET este o formatie de hardcore-metal din Deva, formata in toamna anului 1997, singurul membru fondator ramas fiind IONUT OLARIU –voce
In urma castigarii festivalului SAMFEST 1999 trupa inregistreaza un mini EP cu piesele JUMP si MASK.

Tot in aceeiasi perioada are loc si o colaboare rap-metal cu Romichete de la GETTO DACI.

In 2003 odata cu aparitia lui Adrian Uritescu la chitara bass se schimba si genul musical in nu-metal, se filmeaza si un prim videoclip la piesa FA SI TU CEVA.

http://www.youtube.com/watch?v=Y1nefYb8XR8

In perioada 2004-2006 TARGET participa la majoritatea festivalelor importante (STUFSTOCK, FAN FEST, STUDENTFEST, TOP T, ROCK LA MURES, HEARTROCK etc. )

Din 2007 pana in 2009 datorata plecarii a 3 membrii, TARGET ia o pauza, dar din dorinta de a continua ceea ce au inceput, Ionut impreuna cu Adrian cauta solutii la aceasta “criza”. Astfel in 2009 trupa se reintregeste, Adrian trece la chitara iar stilul abordad devine hardcore – metal

Cu sprijinul BELEVION , TARGET are in sfarsit parte de un spatiu de repetat care ulterior se transforma si in studioul trupei. Aici se inregistreaza si primul EP I’m DONE la care se realizeaza si un videoclip, toate acestea fiind realizate DIY.

http://www.youtube.com/watch?v=kumFIl-27dM

Din dorinta de a infaptui ceea ce visam, continuam aceasta “lupta” de a nu renunta si de a demonstra faptul ca se pot face lucruri mari cu resurse minime, atata timp cat exista vointa si daruire.

Din 2009 pana in prezent TARGET participa la majoritatea festivalelor importante si sustine un numar mare de concerte in cluburi .
In prezent TARG3T promoveaza primul album de studio FACEBURN.

http://www.youtube.com/watch?v=skI0pMEcJBg

http://www.youtube.com/watch?v=kumFIl-27dM&list=FLBUjyoXhfv_I6Ecb06_n1LA

FACEBOOK

https://www.facebook.com/TARG3Tband

WIKIPEDIA

http://ro.wikipedia.org/wiki/TARG3T

Soundcloud

https://soundcloud.com/targ3t

Despre proiectul Urban Metal: Strada 11 iunie, de peste 5 ani in slujba muzicii bune, in slujba sonoritatilor grele. Aceeasi echipa care te-a intampinat la cele mai tari concerte de metal din Bucuresti iti face acum o invitatie pe masura.

Urban Metal inseamna ca vei avea saptamanal un loc dedicat fenomenului metal. Incepand din 25 septembrie, in fiecare miercuri, ai parte de concerte si afterpartyuri pana la orele diminetii. Vei avea de urmarit tinere sperante ale scenei, nume consacrate cat si formatii de talie internationala, toate acestea intr-un singur loc: B52.

Proiectul Urban Metal este creat si supervizat de Mighty Owl Productions, aceeasi echipa care a asigurat bookingul si co-productia pentru Rockstadt Extreme Fest, cel mai mare festival de metal extrem din Romania.

Str. 11 iunie nr. 50

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top