Concerte Rock

23 august – concert Butterflies in My Stomach & La Marche (Germania)

Concert BiMS & La Marche Locul de desfasurare: Kulturhaus, Bucuresti (Str. Sf Vineri nr. 4) Ora de incepere: 23:00 Intrare libera

MHO Music anunta desfasurarea unui proiect cultural ambitios, romano-german, “Morania, Morania!”, in cadrul caruia va avea loc un eveniment exclusiv muzical ce va aduce doua trupe speciale pe aceeasi scena din Bucuresti, joi, 23 august, la Kulturhaus!
Butterflies in My Stomach (Romania) si La Marche (Germania) vor colora noaptea unei veri care se apropie de final intr-un show care iti va da aripi dublu colorate! Si cum un astfel de spectacol se intampla o singura data…ce norocosi vor fi cei care vor veni pe 23 august la Kulturhaus!
Butterflies in My Stomach este la primul concert in Bucuresti dupa o vara de pregatiri si aparitii limitate, care prevestesc o toamna cu noutati. Noile piese s-au auzit deja in cadrul festivalului Stufstock intr-un test mic cu publicul si da, eleganta, vibratiile nu-jazz, funk, electro, “carnea” de aripa muzicala, isi pastreaza intensitatea si culoarea.
La Marche este o trupa din Germania care combina diferitele stiluri muzicale intr-un mod inedit. Folosind beat-uri balcanice, trecand prin Funk, Jazz, Reggae, Ska si Soul, cantand melodii in diverse limbi si avand o puternica interactiune cu publicul, La Marche a pornit intr-un turneu prin Romania iar alaturarea lor de BiMS este, dincolo de proiectul comun, o intamplare muzicala speciala.
Pe 23 august cei aflati in Bucuresti vor avea o noapte magica ce va incepe la ora 23:00 si pentru care costul intrarii se numara in fluturi si zambete!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top