Noutati

Sesiune de autografie si poze cu Suicide Silence

Maine, ora 18:00, la terasa clubului Fabrica, va avea loc o sesiune de meet and greet cu Suicide Silence!

Asta inseamna ca puteti lua autografe, puteti face poze cu toti membrii trupei:)

Sesiunea dureaza 15 minute!

O mica schimbare de program, H8 va canta prima trupa asa ca ordinea va fi: H8, Deliver The God, Cap de Craniu si Suicide Silence.

Noul program este:

Suicide Silence: 22:30 – 23:40
Change over: 22:00 – 22:30
Cap de Craniu: 21:15 – 22:00
Change over: 21:00 – 21:15
Deliver The God: 20:25 – 21:00
Change over: 20:10 – 20:25
H8: 19:35 – 20:10

Duminica are loc a doua editie a Mighty Owl Festival unde headliner este celebrul grup american Suicide Silence.

Evenimentul va strange fani din toata tara si nu numai. Si-au anuntat prezenta fani din Chisinau, Serbia, Bulgaria, Iasi, Sibiu, Craiova, Brasov, Constanta, Bucuresti, Timisoara si nu numai.

Sute de mii de albume, numeroase premii la nivel international, turnee masive alaturi de cele mai mari nume ale scenei metal, acestea sunt doar cateva din motivele pentru care Suicide Silence este in acest moment una din cele mai cunoscute si in acelasi timp apreciate formatii ale scenei contemporane metal.

Avand la activ turnee alaturi de Meshuggah, Korn, Slipknot, Deftones, Sepultura, Cannibal Corpse sau Suffocation, grupul american isi mentine pozitia de lider si promotor incontestabil al scenei deathcore.

Suicide Silence vor ajunge in aceasta parte a Europei pentru o serie de showuri exclusive in Romania (pe 22 iulie la Bucuresti, Club Fabrica si 23 iulie la Cluj-Napoca, Gambrinus Pub), Ungaria si Polonia, concerte ce fac parte din turneul de promovare a celui mai nou album intitulat The Black Crown, disc ce a debutat pe locul 28 in Billboard 200 si pe locul 3 in topul Billboard Hard Rock Albums.

Suicide Silence si-au demonstrat de nenumarate ori statutul si potentialul. In mai putin de cinci ani trupa a reusit sa devina un nume recunoscut si apreciat la nivel international, cele trei materiale full-length lansate pana in prezent fiind catalogate drept revolutionare pentru scena contemporana metal.

Black Crown, cel mai recent album, este descris de solistul Mitch Lucker drept un mesaj impotriva unui sistem religios corupt. ‘Nu incerc sa distrug credintele celor din jur – este vorba de mine si viata mea. Inca am anumite credinte insa in acest moment din viata sunt mult mai deschis catre adevar.’

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top