Concerte Rock

GOATWHORE transmit un mesaj fanilor din Romania!

GOATWHORE vin in premiera in Romania pentru a sustine un concert alaturi de DYING FETUS, FALLUJAH SI MALEVOLENCE in data de 7 decembrie, in clubul FLYING CIRCUS Pub din Cluj Napoca.

Zack Simmons, tobosarul celor de la Goatwhore a vrut sa transmita un mesaj special fanilor din Romania in legatura cu acest eveniment, ce poate fi urmarit mai jos!

Biletele pentru acest sunt disponibile pe www.bilete.ro , in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si in clubul Flying Circus.Acestea pot fi procurate la urmatoarele preturi:

• 55 de lei – pana pe 15.11.2014
• 65 lei – dupa 15 Noiembrie si in ziua concertului la intrare

 

Aflati pentru prima data in Romania, DYING FETUS reprezinta unul din cele mai importante nume de death metal din lume cu nu mai putin de sapte albume la activ.

La fel ca si DYING FETUS, americanii de la GOATWHORE se vor afla pentru prima data in Romania, trupa urmand sa isi promoveze noul material discografic Constricting Rage of the Merciless, album ce a fost lansat in data de 8 Iulie via Metal Blade Records.

In deschiderea evenimentului vor canta FALLUJAH si MALEVOLENCE.

Evenimentul va avea loc duminica, 7 Decembrie, si va fi gazduit de Flying Circus Pub (str. Iuliu Maniu 2).

Precizam ca toate cheltuielile aferente concertului au fost deja efectuate, astfel zvonurile potrivit carora concertul nu ar avea loc sunt inventii nefundamentate aparute pe internet si nimic mai mult.

Pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/events/303758376459618/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top