Concerte Rock

Detalii despre accesul publicului la concertul The Cat Empire de la Bucuresti

Joia aceasta va avea loc primul concert The Cat Empire organizat la Bucuresti, show-ul mult asteptat al trupei australiene fiind deschis de o suita de nume autohtone ce promit o seara de vara plina de energie. Blazing Vibez Soundsystem, Basska si Subcarpati completeaza asadar programul zilei de 31 iulie, intr-un eveniment ce va avea loc la Arenele Romane, prezentat de Hyundai, sustinut de Ciuc Premium si CocaCola.

Portile Arenelor se vor deschide la ora 18:00, Blazing Vibez Soundsystem dand startul programului muzical in jurul orei 19:10. Pe scena vor urca apoi Basska (ora 20:20) si Subcarpati (ora 21:00), urmand ca The Cat Empire sa-si inceapa concertul putin dupa ora 22:00.

Accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video nu va fi permis. De asemenea, spectatorii sunt rugati sa apeleze la pelerine in caz de vreme ploioasa, accesul cu umbrele in spatiul de eveniment fiind interzis. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie. In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi rascumparate fie in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 24:00, fie pana pe 30 august, prin trimiterea unui email la adresa office@eventjobs.ro.

Pentru accesul catre Arenele Romane, publicul poate folosi atat aleile din Parcul Carol, cat si strada Cutitul de Argint. Organizatorii recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun, numarul locurilor de parcare amenajate in zona fiind extrem de redus. Nu este incurajata prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului foarte puternic, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta.

Ultimele bilete mai pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro, www.iabilet.ro, din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, sau casa de bilete a Salii Palatului, precum si din magazinele H20 Shop (Str. Lipscani nr. 54), Ollie Gang Shop (Str. Blanari nr.12) si Corner Shop (Intrarea Sibioara nr.1). Acestea sunt disponibile la doua categorii de pret, respectiv 80 si 130 de lei, in functie de distanta fata de scena. In limita disponibilitatii, biletele vor putea fi achizitionate in seara evenimentului si de la casa de bilete amenajata la intrarea in zona de concert.

Abonamentele achizitionate pentru festivalul B’ESTFEST Summer Camp isi pastreaza valabilitatea si pentru acest eveniment, fiind insa necesara preschimbarea lor in bilete. Pentru acest lucru, posesorii abonamentelor pot contacta direct membrii echipei www.myticket.ro la numerele de telefon 0722 704 191 / 0720 245 383, sau la adresa de email office@myticket.ro.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top