Concerte Rock

Concert THE ANIMALS

10 MAI 2012 , ORA 20:00
JUKEBOX VENUE

Legendara trupa The Animals va sustine un concert extraordinar la Bucuresti. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 10 mai, la Jukebox Venue.

Infiintata in anul 1963, trupa The Animals a facut istorie in rock-ul mondial cu hit-urile “The House of The Rising Sun”, “We Gota Get Out of This Place” si “Don’t Let Me Be Misunderstood. In anul 1964, formatia a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Dupa succesul concertului din 2011, trupa The Animals revine in Romania atat pentru fanii care au fost prezenti la evenimentul memorabil de anul trecut, cat si pentru cei care nu au avut ocazia sa fie acolo.

Din componenta actuala fac parte doi membri originari ai trupei: John Steel si Mickey Gallagher (care a colaborat cu The Blockheads, Paul McCartney, The Clash, Eurythmics ).

Alaturi de ei, pe scena vor urca: John E. Williamson (Titanic) si Peter Barton (Boomtown Rats Roberts & Crowe – Wayne Fontana’s Mindbenders).

Pretul unui bilet este:

60 de lei ( cu loc)- pana in ziua concertului
30 de lei (in picioare)- pana in data de 3 mai
40 de lei ( in picioare)- 3 mai- pana in ziua concertului
In ziua concertului: 45 de lei in picioare si 65 de lei cu loc.

Biletele se găsesc în reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești, Sala Palatului și online pe eventim.ro.

CLICK AICI pentru a cumpara bilete.

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top