Concerte Rock

Concert THE ANIMALS – Iasi

12 MAI 2012 , ORA 20:00
IASI – CASA DE CULTURA A STUDENTILOR

Legendara trupa The Animals va sustine un concert extraordinar la Iasi. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 12 mai, la Casa de Cultura a Studentilor.

Infiintata in anul 1963, trupa The Animals a facut istorie in rock-ul mondial cu hit-urile “The House of The Rising Sun”, “We Gota Get Out of This Place” si “Don’t Let Me Be Misunderstood. In anul 1964, formatia a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Dupa succesul concertului din 2011, la Bucuresti, trupa The Animals revine in Romania pentru a sustine un show memorabil la Iasi .

Din componenta actuala fac parte doi membri originari ai trupei: John Steel si Mickey Gallagher (care a colaborat cu The Blockheads, Paul McCartney, The Clash, Eurythmics ).

Alaturi de ei, pe scena vor urca: John E. Williamson (Titanic) si Peter Barton (Boomtown Rats Roberts & Crowe – Wayne Fontana’s Mindbenders).

Accesul publicului in locatie se realizeaza incepand cu ora 20:00.

Pretul unui bilet este:

Categoria I (VIP): 75 de lei
Categoria II: 60 de lei
Categoria III: 40 de lei

Biletele se găsesc în reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești, Sala Palatului și online pe eventim.ro si la Casa de Cultura a Studentilor.

CLICK AICI pentru a cumpara bilete.

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top