Concerte Rock

Concert FusionCore

FusionCore vor concerta la Ageless Club pe data de  11 Mai  (Sambata). Concertul va incepe la ora 21:00 iar pretul unui bilet va fi de 15 RON.

 

FusionCore

http://www.fusioncore.ro/

http://www.facebook.com/FusionCoreBand

http://www.youtube.com/user/FusionCoreable

FusionCore poate fi definită ca o trupa de Nu-jazz, care reuneşte mai multe genuri muzicale de la jazz la funk, bossa nova, rock progresiv sau chiar metal.

Formația a participat la diverse festivaluri (Student Fest / Coke Live / Stufstock / Peninsula / Rock Out Loud / Watumi) și concerte, în același castiga in 2008 si trofeul la concursul national „Manyfest Yourself” organizat de revista Sunete.

În 2012, Fusioncore inregistreaza primul album „Permanent Voyage” in studiourile TomTom Studios din Budapesta urmand un turneu de promovare în marile orașe din țară in toamna aceluiasi an (Bucuresti,Brasov,Arad,Oradea,Alba-Iulia,Deva,Cluj-Napoca).

La sfarsitul anului 2012 albumul Permanent Voyage a fost desemnat de catre cititorii site-ului Metalhead.ro  „Best Romanian Alternative Album 2012 „.

Nominalizat la „Best Romanian Rock Album 2012″ de catre revista Maximum Rock.

Muzici si Faze declarand despre album ” Album extrem de reusit din punct de vedere vocal si instrumental. Idei muzicale surprinzator de bune. Asteptam cu interes materiale(le viitoare) 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top