Noutati

Changing Skins te invita la lansarea primului album discografic.

Changing Skins, o trupă care face o revoluţie sonică în ritmuri de electro-rock” (Romania Libera)
”…
trupa care a crescut intr-un an cat altii-n 10!” (MTV – Alternative Nation)
Changing Skins este una dintre cele mai bune formatii din noul val al muzicii underground” (Metropotam.ro)
”Changing Skins, o trupa bucuresteana proaspata care abordeaza un hard-rock sanatos si cinstit, fara multe fasoane, cu oaresce influente din epoca nouazecista americana” (www.hypestreet.ro)

Asculta acum cateva piese la:  http://soundcloud.com/changingskinsband

Changing Skins este o trupa rock bucuresteana, adepta a sonoritatilor alternative ce isi propune sa transmita o energie palpabila in concerte prin intermediul membrilor sai:
Horatiu Ghibu – voce (Briefcore, Klon, Rain District)
Raluca Pascaru – tobe (Loredana Groza)
Adi Cotoara – bas (Lotul National De Hardcore)
Stefan Mustata – chitara, programming  (Frozen Dusk)

Procesul componistic a inceput inca de la inceputul lui 2010, avand la baza cateva idei semnate de Stefan, insa activitatea concertistica a inceput abia in luna octombrie 2011. De atunci trupa a fost invitata sa cante alaturi de trupe precum Vita de Vie, Alternosfera, OCS, The Mono Jacks, Blue Nipple Boy, Kumm, Grimus, Les Elephants Bizzares etc. atat in Bucuresti cat si in Galati, Constanta sau alte localitati.

Printre realizarile trupei din 2011 se numara lansarea primului videoclip intitulat “Ain’t Worth It”, clasarea pe locul 5 in finala concursului GBOB Romania, cat si promovarea piesei “Ain’t Worth It” in cadrul emisiunilor de la Radio Guerrilla.

Inceputul lui 2012 aduce noi concerte Changing Skins, participarea in cadrul turneului Dracula Revolution precum si un nou videoclip (foarte incitant) pentru piesa “Deeper and Deeper”, piesa ce va fi introdusa pe primul material discografic ce cu siguranta va fi finalizat pana la finele acestui an. Desi videoclipul “Deeper and Deeper” a fost restrictionat de catre youtube pentru persoanele sub 18 ani, acesta reuseste sa stranga peste 6. 000 vizualizari in mai putin de o saptamana.

In topul Radio Guerrilla formatia reuseste sa ajunga pana pe locul 2, devansand alte formatii foarte cunoscute din Romania, iar celebra revista britanica NME a prezentat videoclipul “Baby” (piesa inregistrata in cadrul finalei concursului GBOB Romania 2011) pe site-ul revistei:  http://www.nme.com/nme-video/youtube/id/VrmaGNPKhTY

Chanding Sking este invitata sa deschida concertul formatiei finlandeze Apocalyptica in cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting din data de 13 mai 2012 de la Arenele Romane, iar cu ocazia festivalului B’estfest, editia 2012, formatia sustine un recital pe scena Romanian Future Heroes.

Te invitam, pe data de 13 octombrie 2012, la lansa primului material discografic intitulat … “Changing Skins”, un produs multimedia cu multe surprize placute distribuit de A & A Records.

1. Ain’t Worth It

 2. Baby
3. Use ME
4. Lady Hoax
5. Deeper And Deeper
6. The Friday Night Anthem
7. Fragile
8. Perfect Foes
9  Hot Core
10 The Road
11. Ain’t Worth It (videoclip)
12. 
Deeper And Deeper (videoclip)

Povestea nu se va opri aici…


Cateva piese se pot asculta aici:
http://soundcloud.com/changingskinsband

Videoclipuri:

Ain’t worth it: http://www.youtube.com/watch?v=x2Z-6TLNoXE  

Deeper and Deeper: http://www.youtube.com/watch?v=eamTHdbmm44&feature=player_embedded   

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2016 Crafted by Sharpfont Creative

To Top