Biografie formatii

Biografie MANOWAR

Manowar este o formație americană de heavy-metal care a luat naștere în anul 1980 în Auburn, New York.  Joey DeMaio lucra ca inginer de sunet – bass / pirotehnist pentru Black Sabbath când s-a întâlnit cu chitaristul Ross the Boss. I-au cooptat apoi pe Eric Adams ca solist vocal și pe Donny Hamzik ca toboșar. Primul lor album este intitulat Battle Hymns și apare în 1982. Următorul album apărut este Into Glory Ride. Începând cu acest album, se alătură trupei și bateristul Scott Columbus.

Ultimul album al formației Manowar apare la începutul anului 2007, fiind intitulat Gods of War.

 

 Membrii actuali

  • Eric Adams – vocal (din 1980) (de asemenea și chitară pentru o scurtă perioadă în 1980)
  • Joey DeMaio – chitară bass, chitări, clape, chitară clasică – (din 1980)
  • Karl Logan – chitări, clape, chitară clasică – (din 1994)
  • Scott Columbus – tobe și percuție (1983-1991 și din 1995)



Discografie:
Battle Hymns (1982)
Into Glory Ride (1983)
Hail to England (1984)
Sign of the Hammer (1984)
Fighting the World (1987)
Kings of Metal (1988)
The Triumph of Steel (1992)
Louder Than Hell (1996)
Warriors of the World (2002)
Gods of War (2007)
MANOWAR
www.manowar.com
www.myspace.com/manowardefendersofsteel

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2016 Crafted by Sharpfont Creative

To Top